AKCJASOS.PL Strona Główna AKCJASOS.PL
Pierwszy Polski Portal Pomocy

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy mam cukrzyce prosze o pomoc
Autor Wiadomość
anilo
[Usunięty]

Wysłany: 2010-03-09, 18:32   Czy mam cukrzyce prosze o pomoc

Witam mam 18 lat własnie odebrałem badania jutro ide do lekarza ale jestem bardzo zaniepokojony i nie wiem czy jest to cukrzyca czy nie prosze o pomoc

oto badania

Test Tolerancji Glukozy (75 g glukozy)

Glukoza (0 godz) 117.0 Mg/dl Podwyszone norma 65.0-100.0
Glukoza (2 godzi) 122.0 Mg/dl <140

Nie wiem oco w tym chodzi mam też

Cholesterol HDL malo 27,2 a powinno 35-80
oraz Cholesterol LDL 41.0 a powinno 50-130

Prosze o szybka odp oraz jaki to może być typ
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10