Czy to jest dobry ciśnieniomierz ? |
Autor |
Wiadomość |
schabowy
przyjaciel forum

|
Wysłany: 2015-10-12, 11:19 Czy to jest dobry ciśnieniomierz ?
|
|
|
Cześc, muszę kupić nowy ciśnieniomierz i się zastanawiam,/***/ bo mój ostatni się zepsuł po 3 latach i koszt jego naprawy przewyższa zakup nowego, więc chce coś z dłuższa gwarancja.
Ing jobael
Nie przemycamy reklam w treści postów |
Ostatnio zmieniony przez jobael 2015-10-13, 07:54, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Jaszczur
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2015-12-08, 10:50
|
|
|
3 lata - to i tak niezły wynik, moje tyle nie wytrzymały |
|
|
|
 |
marcel
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2016-05-20, 07:30
|
|
|
U mnie wytrzymał 2 lata, padł akurat po gwarancji i dałem prawie za niego dwie stówy. Tak wiec mnie szarpnęło po kieszeni, a teraz kupiłem w sklepie Geratherm, model easy med, za 129 zł i przedłużyłem gwarancję do 5 lat. Myślę, że spokojnie mi się to zwróci, choć widać już po modelu, że jest solidny, nawet samo wykonanie nie pozostawia złudzeń. |
|
|
|
 |
lontman8
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2017-10-27, 17:50
|
|
|
Cześć. Ja się podłączę z nieco innym tematem. Czy znacie może jakieś skuteczne sposoby na leczenie przewlekłego nieżytu nosa? Ten katar jest już naprawdę strasznie irytujący... Dobrze się ubieram (patrząc na tę zdradliwą pogodę) i tak dalej, a pomimo tego nie jestem w stanie skutecznie doleczyć tego nieżytu nosa... Zastanawiam się w chwili obecnej, czy na przykład coś z tych porad byłoby godne uwagi http://wylecz.to/pl/choro...iezyt-nosa.html Co o tym myślicie? Jest to Waszym zdaniem warte uwagi? Z góry dzięki za sugestie w tym temacie. |
_________________ Ciasnota umysłowa, brak wyobraźni i nietolerancja są jak pasożyty. Zmieniają właściciela, zmieniają kształt i żyją wiecznie. |
|
|
|
 |
mika
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2017-11-20, 14:00
|
|
|
A może warto w tym obszarze tematycznym popytać znajomych? Moim zdaniem to jest naprawdę dość dobre rozwiązanie i często daje bardzo pozytywne rezultaty. |
_________________ Biegając dzień po dniu, biorąc udział w kolejnych wyścigach, stawiam sobie poprzeczkę coraz wyżej, a żeby ją przeskoczyć, muszę nad sobą pracować, sam siebie ulepszyć. |
|
|
|
 |
Paaaula300
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2017-12-22, 08:05
|
|
|
Ciśnieniomierz powinien być precyzyjny gdy idzie o jego działanie. Oczywiście nie stanowi to chyba żadnego większego problemu. |
_________________ Jeśli się nie zmienisz, kiedyś tego pożałujesz. |
|
|
|
 |
hulkgryi
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-01-18, 21:14
|
|
|
Na pewno to dobra alternatywa jak na dzisiejsze czasy. Jednak czy najlepsza, to oczywiście podlega dyskusji. Warto się nad tym mocniej zastanowić. |
_________________ Zanadto wszystko bierzesz do serca, przez to będziesz zawsze najnieszczęśliwym człowiekiem. |
|
|
|
 |
kwit
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-03-20, 11:27
|
|
|
Z takimi sprawami to lepiej do lekarza isc. |
|
|
|
 |
Mara
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-03-30, 17:54
|
|
|
Zdecydowanie nie jest to sprawa w której jestem na bieżąco. Bardzo dobrze, że inny forumowicz wyraził swoje uwagi w tej płaszczyźnie. |
_________________ Bądź tym, za kogo ma cię twój pies. |
|
|
|
 |
hopkins
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-04-06, 07:52
|
|
|
Trudno odpowiedzieć na takie pytanie. Pewnie wiele osób będzie posiadać zupełnie odmienne i własne zdanie na ten temat. |
_________________ Zajrzałem kolejno we wszystkie ciemne zakamarki własnego życia, żeby sprawdzić, czy nic się tam nie czai... Ale nie. Inna rzecz, że niczego się nie spodziewałem. |
|
|
|
 |
hopkins
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-04-06, 10:10
|
|
|
Jak zawsze temat bez konkretnych i szczegółowych informacji. Bez nich nie da się udzielić adekwatnej odpowiedzi. |
_________________ Zajrzałem kolejno we wszystkie ciemne zakamarki własnego życia, żeby sprawdzić, czy nic się tam nie czai... Ale nie. Inna rzecz, że niczego się nie spodziewałem. |
|
|
|
 |
Hettar
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-04-09, 15:15
|
|
|
Temat jak najbardziej dla fachowca. Ciężko będzie dowiedzieć się czegoś z forum. |
_________________ Życie musi mieć własną geografię |
|
|
|
 |
redsik007
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-04-24, 13:23
|
|
|
Ja się na tym niezbyt niestety znam... Nie będę w stanie w tym obszarze tematycznym pomóc. |
_________________ To niesłychane, jak jedno spotkanie może odmienić czyjeś życie. I dać stuprocentową pewność, że właśnie udało się odnaleźć brakujący kawałek siebie. |
|
|
|
 |
Juzef
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-06-26, 12:19
|
|
|
Ja mam w zasadzie to samo zdanie co mój poprzednik. Nic dodać oraz nic ująć z jego wypowiedzi |
_________________ Ale nie powinien pragnąć tych wszystkich rzeczy, bo nie mógł ich mieć, a tęsknota za tym, czego nie można mieć, prowadzi do nieszczęścia i szaleństwa. |
|
|
|
 |
david_97
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-06-28, 13:58
|
|
|
Niestety, ale nie będę mógł pomóc... Kompletnie się na tym nie znam... |
_________________ Jednak na dnie serca znajduje krztę odwagi. Lub szaleństwa. Które zresztą są krztami tego samego rodzaju. |
|
|
|
 |
|