Przyda mi się porządny detoks… |
Autor |
Wiadomość |
Barabasz [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-01-16, 10:42 Przyda mi się porządny detoks…
|
|
|
Cześć! Nie ma co ukrywać. Jestem alkoholikiem. Już kilka razy próbowałem odstawić procenty, ale niestety, za każdym rzem było gorzej. Wpierw to były bóle głowy, już nie wspominając o porządnym ssaniu, a z każdą kolejną próbą ból się nasilał i czułem go już nie tylko w głowie, ale i w kończynach. Pojawiły się też drgawki… w ogóle było to straszne. Dlatego też szukam szybkiego i skutecznego sposobu na detoks. Jesteście w stanie mi pomóc? Byłbym wdzięczny za informacje, gdzie można przez takie coś przejsć. |
|
|
|
 |
marcel
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-01-16, 15:06
|
|
|
Najlepiej napij się i daj komuś zadzwonić na wytrzeźwiałkę :P wtedy będziesz miał błyskawiczny detoks. A tak zupełnie na poważnie, to nie ma co się z tym chłopie spieszyć. Pośpiech nie równa się skutecznemu leczeniu, to po pierwsze. Po drugie, sam detoks to też nie wszystko, trzea przejść przez odpowiednią terapię. |
|
|
|
 |
Barabasz [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-01-17, 09:37
|
|
|
Nie wiem, czy mam na to czas, jeśli mam być szczery. MOże i jestem alkoholikiem, ale tez prowadzę własną firmę i ona sobie nie może ot tak leżeć odłogiem. |
|
|
|
 |
marcel
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-01-17, 13:40
|
|
|
To chyba będziesz musiał komuś powierzyć na pewien czas funkcje kierownicze. Ciesz się, że w ogóle utrzymałeś przedsiębiorstwo, bo z tym też bywa różnie. Wiem, wiem – alkoholicy zdarzają się nawet wśród prezesów wielkich koncernów, no ale… oni mają jeszcze sztab ludzi. |
|
|
|
 |
koos
Administrator
Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Posty: 1319 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2018-01-18, 08:39
|
|
|
Barabasz napisał/a: | Nie wiem, czy mam na to czas, jeśli mam być szczery. MOże i jestem alkoholikiem, ale tez prowadzę własną firmę i ona sobie nie może ot tak leżeć odłogiem. |
hej hej
z doświadczenia ostatnio spotkałem znajomego którego kiedyś poznałem na odwyku ... prowadził własną dobrze prosperująca firme na dziś zapierdzielał w klapkach do noclegowni.... |
|
|
|
 |
SkromnaJa
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-01-18, 11:15
|
|
|
Hej! Jeśli chcesz się udać na porządny detox w Poznaniu jest dobra placówka, która oferuje profesjonalne leczenie z alkoholizmu. I tak, jak kolega powyżej stwierdził, na to musisz sobie znaleźć czas, bo inaczej, nawet jeśli przejdziesz przez dobry, kilkudniowy detoks, to nie będziesz wyleczony z alkoholizmu. To znaczy, żeby nie było. Niestety, ale alkoholikiem zostajesz na całe życie. Jedyne co, to chodzi o kontrolę nad sobą, by nie pić więcej. |
|
|
|
 |
Barabasz [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-01-18, 15:15
|
|
|
Rozumiem, czyli jednak to nie będzie tak na szybko. No dobra, a mogę prosić o jakiś namiar do nich? |
|
|
|
 |
SkromnaJa
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-01-19, 10:38
|
|
|
Jasne. Ten ośrodek terapii jest położony w atrakcyjnym miejscu, gdzie można naprawdę wypocząć i przemyśleć wiele rzeczy, więc zastanów się A tu do nich kontakt reklama Sam sobie zobacz, jak to wygląda, przejrzyj sobie galerię, poczytaj nieco na stronie… Wierz mi, jak przejdziesz tam przez detox i jeszcze dodatkowo terapię, to będziesz szczęśliwszym człowiekiem. |
Ostatnio zmieniony przez koos 2018-01-24, 14:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
schabowy
przyjaciel forum

|
Wysłany: 2018-01-19, 13:30
|
|
|
Miałem właśnie pisać o tym samym ośrodku, co koleżanka. Mój brat tam był i naprawdę wyciągnęli go z tego bajzlu, jaki sobie zgotował. Generalnie mają super kadrę, wolą poświęcić kilka dni na detox, zamiast robić go na hurra, bo to wcale lepiiej nie wychodzi… Będziesz zadowolony. |
|
|
|
 |
Barabasz [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-01-22, 10:35
|
|
|
Skoro tak mówicie, to pewnie coś jest na rzeczy. Skontaktuję się z nimi i zobaczę. Pzdrawiam! |
|
|
|
 |
koos
Administrator
Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Posty: 1319 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2018-01-24, 14:55
|
|
|
Barabasz napisał/a: | Skoro tak mówicie, to pewnie coś jest na rzeczy. Skontaktuję się z nimi i zobaczę. Pzdrawiam! |
a ja powiem tak....prywatny ośrodek...ok masz dużo kasy to wolna wola...pytanie czy nie lepiej spróbować bezkosztowo....i skłaniałbym się do tej drugiej opcji
pozdr |
|
|
|
 |
Antomen [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-03-16, 11:25
|
|
|
Po pierwsze nie ma nic za darmo, a po drugie w przypadku osób uzależnionych nie ma czasu na próbowanie. Sam miałem problem z piciem, sił i motywacji wystarczyło na jedno podejscie. Szczesliwie posluchalem znajomego i zapisałem się tu - XXXXXX czego nie zaluje i z czystym sumieniem polecam kazdemu. Z kolei inny moj kumpel zaczal leczyc sie za darmo w szpitalu. Do dzis problem powraca, a dodatkowo ma zniszczoną watrobe przez zle dobrany detoks. |
Ostatnio zmieniony przez koos 2018-03-21, 08:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
reduta
nowy użytkownik

|
Wysłany: 2018-03-16, 14:40
|
|
|
No widzisz, a ja znam kogoś komu pomogł pobyt w szpitalu. Dziś się naprawdę sporo pozmienialo, a nasza sluzba zdrowia naprawde zrobiła postepy. |
|
|
|
 |
Contra
przyjaciel forum

|
Wysłany: 2018-03-19, 08:06
|
|
|
Chyba sobie zartujesz . Nie trzeba zagladac do statystyk bo wystarczy popytac znajomych zeby sie przekonac jak malo ludzi korzysta z panstwowej sluzby zdrowia. Nawet z przeziebieniem strach isc do przychodni a co dopiero z tak powaznym problemem jak alkoholizm? |
Ostatnio zmieniony przez koos 2018-03-21, 08:55, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Antomen [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-03-19, 11:50
|
|
|
Nie jest idealnie ale lepiej niż było. |